. Pelaksanaan Undang-Undang Darurat .


DARURATDARURAT TMDARURAT 13MEIDARURAT LDDARURAT BAMEMBERS
JUST FOR FUN by IRA

Photobucket

eyt..mau join c0ntest..saia dijemput untuk join=]
heee...okeh=]
nak join?klik banner atas tuh k=]

ini dia apa yg kne buad kalau nk join ;

Syarat-2
- Yang na join WAJIB FOLLOW blog ira ekhh .. bukan ap, nanti senang untuk korang tahu apa-apa update berkenaan contest ni memandangkan ira tak de fan page sendiri ..
- Copy banner yang dekat atas tuh ekhh walaupun tak chantek .. WAJIB copy ye sayangs ..
- Tajuk entri korang ialah JUST FOR FUN by IRA
- Tulis entri tentang 5 perkara yang korang ingin lakukan dan 3 orang yang anda ingin berjumpa sebelum korang meninggal dunia beserta dengan alasan kenapa ..
- Di bawah sekali entri tuh WAJIB ada satu QUOTE yang korang reka sendiri .. Tamao copy .. tak kisah berkaitan ap pown ..
- Kena tag 3 orang , nak lebih pun tak apa .. ira ta kisah ..
- Akhir sekali , dah siap semua yang di atas tinggalkan komen anda di ruangan komen ira berserta link ouke .. WAJIB komen dan tinggalkan link ...
okeh ~!?paham x?
hee

5 perkara yg joe nk buad ;

- Berbakti pd kedua Ibu Bapa joe <3
- Mau jdi pelajar cemerlang 2013 !
- nk sgat beli barangan purple satu set !
- mau jadi blogger yg popular di alam maya ni ;]
- menjadi pemain gitar terhandal (kalau boleyh) hee
- pling penting , sempurnakan Solat

3 orang Joe nak jumpe ;

-Artis Hollyw00d ! like Selena Gomez , Taylor Swift , The Wanted Demi lovato n More !)
-Kawan-2 mse kecik-2 dulu
-dengan tokoh-2 seni - artisan yg lukis potret gempak punye !

hUhuu..ini saia buad sendiri k=]
nak sgat mnang contest =]

Mau TAg ;




Labels:


Saturday, 4 February 2012 , 1 Comment


Disclaimer

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh


Blog ini dicipta khas untuk assignmet PENGAJIAN MALAYSIA yang diberi oleh pensyarah kami iaitu Ustaz Tarmizi . Blog ini akan menceritakan tentang tajuk yang telah diberkan kepada kami iaitu PELAKSANAAN UNDANG-UNDANG DARURAT DI MALAYSIA .


Chatting



Followers

be my follower ? thanks :)






Skin Made By : HafizZulkafly. Re-edit and Owner JOE. Others xx.