. Pelaksanaan Undang-Undang Darurat .


DARURATDARURAT TMDARURAT 13MEIDARURAT LDDARURAT BAMEMBERS
Kucing m'merlukan Rumput?

Rumput yang masih segar dan berdaun hijau sangatlah berguna untuk pencernaan kucing. Ternyata kucing juga memerlukan sayuran yang hijau dan segar untuk pencernaan nya. kucing sangat wajib untuk mengkonsumsi rumput minimal 1 bulan sekali. Rumput yang di sukai oleh si kucing tidaklah susah dicari, anda boleh memetiknya di halaman rumah anda atau di tempat-tempat yang di tumbuhi rerumputan liar. Atau kalau anda tak tahu nak pilih rumput yang jenis apa yang di sukai kucing kesayangan anda, anda bawa saja kucing anda ke halaman yang banyak di tumbuhi rumput dan lepas kan kucing anda biarkan kucing anda mencari sendiri rumput yang mana yang di sukainya. Kucing tidak memerlukan banyak makan rumput, kucing hanya memerlukan secukupnya saja.

oohhh...rupernyer kucing p'lukan rumput untuk p'cernaan yg sihat!!ingatkan hobi die mkn rumput==''..hahax...tuh yg joe amik dri stu blog kucing...so,lpasni bwk lah kucing korunk kt halaman umah korunk =p

Wednesday, 23 November 2011 , 0 Comment


Disclaimer

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh


Blog ini dicipta khas untuk assignmet PENGAJIAN MALAYSIA yang diberi oleh pensyarah kami iaitu Ustaz Tarmizi . Blog ini akan menceritakan tentang tajuk yang telah diberkan kepada kami iaitu PELAKSANAAN UNDANG-UNDANG DARURAT DI MALAYSIA .


ChattingFollowers

be my follower ? thanks :)


Skin Made By : HafizZulkafly. Re-edit and Owner JOE. Others xx.